Register
Login
hello world!

ValueSource Partners helpottaa arkea AirFaasin avulla

October 27, 2022 by: Tiina Salminen - Snuup Oy
Share: 

ValueSource Partnersin missio on auttaa yrityksiä toimimaan kannattavasti tarjoamalla kilpailukykyä lisääviä asiantuntijapalveluita kaikilla hankinnan osa-alueilla. AirFaas auttaa heitä toteuttamaan missiotaan helpottamalla hankinnan arkea.

ValueSource Partnersin tiimin jäsenet ovat hankinnan huippuammattilaisia, joilla on laaja kokemus eri toimialoista, teknologioista ja niiden vaihtelevista hankinta- ja investointiprosesseista. Yksi näistä ammattilaisista on Satu Penttilä, joka on tyytyväinen AirFaasin tuomaan apuun.

Minulla on pitkä kokemus hankinnasta ja olen aiemmin työskennellyt useiden ERP-järjestelmien kanssa, mutta AirFaas on erilainen ratkaisu erilaisella toimintatavalla. Syynä tähän eroon ovat AirFaasin interaktiivisuusominaisuudet ja tarkoitus, johon se alun perin on rakennettu – järjestelmä on kehitetty hankinnan tarpeista ja interaktiivisuus ulottuu toimittajiin asti, Penttilä toteaa.

Tilausseuranta auttaa pysymään ajan tasalla

Penttilä on hyödyntänyt AirFaasia mm. suurten osaluetteloiden, vähimmäistilausmäärien ja eräkokojen hallinnassa. Lisäämällä kaikki toimittajat AirFaasiin ja luomalla hinnastot toimittajien ja asiakasyrityksen välille kaikki tiedot löytyvät samasta paikasta.

AirFaasissa teen enimmäkseen ostotilauksia, kuittaan tilausrivit lähetetyiksi ja analysoin näistä tapahtumista luodut tiedot AirFaas-raportointiosiossa. Tilausseuranta auttaa minua pysymään ajan tasalla vastaanotettujen ja saapuvien lähetysten tilasta, kun taas lähetettyjen tilausrivien tiedot ovat erittäin hyödyllisiä raportoinnin näkökulmasta, Penttilä sanoo.

Nopeasti itsenäiseen työskentelyyn

AirFaas on monipuolinen hankinnan ohjelmisto, josta löytyy paljon erilaisia ominaisuuksia. Käyttöönottoon ja tukeen on panostettu, mikä näkyy järjestelmää käyttäville henkilökohtaisena tukena. Jotta AirFaas pysyy hankinnan ammattilaisten käyttötarkoitukseen relevanttina, parannuksia tehdään pitkälle palautteen perusteella.

Sain AirFaas-koulutuksen ja pääsin nopeasti kärryille järjestelmästä. Työskentelimme tiiviisti AirFaasin yhteyshenkilön kanssa määritelläksemme ne alueet, joilla järjestelmää voitaisiin kehittää tukemaan käyttötapaamme. Opin myös joitain pikatoimintoja päivittäisten rutiinien helpottamiseksi ja nyt tuntuu kuin olisin aina käyttänyt AirFaasia, Penttilä hymyilee.

AirFaasin päätavoitteena on aina ollut löytää ratkaisut, jotka auttavat asiakasta hyödyntämään järjestelmää omassa toiminnassaan. Minulle hyödyllisimpiä kehityskohteita ovat olleet paranneltu tilausseuranta raportointiosiossa ja muuntotaulukot, jotka laskevat määriä sekä yksikköhintoja puolestani. Koen, että AirFaas on ottanut kehitysideani todesta ja järjestelmä kehittyy jatkuvasti, hän jatkaa.

Latest blog entries

Hotfix – AIRFAAS 24.5.1.0

read more

WHAT’S NEW – AIRFAAS 24.5.0.0

read more

WHAT’S NEW – AIRFAAS 24.4.0.0

read more

WHAT’S NEW – AIRFAAS 24.3.0.0

read more

WHAT’S NEW – AIRFAAS 24.2.0.0

read more

AirFaas 

WE GUARANTEE 100% PROCUREMENT PROCESS CONTROL

crossmenu